GFT Groups compra la companyia brasilera Habber Tec Brasil


  • Comparteix:

Seu de l'empresa a Sant Cugat / Foto: GFT

Seu de l'empresa a Sant Cugat / Foto: GFT

La consultora de negoci i tecnologia GFT Group amplia el seu patrimoni amb la compra de la companyia brasilera Habber Tec Brasil, especialista en solucions mòbils i gestió de processos de negoci (BPM), que es gestionarà des de la seu de Sant Cugat. La fusió representa un augment de la plantilla de GFT de 105 treballadors, que operen a Sao Paulo, i s'espera un creixement dels ingressos del voltant de set milions d'euros.

GFT Group és una empresa que ofereix solucions a entitats bancàries basades en l'ús de la tecnologia mòbil perquè els clients dels bancs puguin utilitzar el mòbil per dur a terme les seves gestions. Arran de l'acord firmat aquest dilluns, l'empresa adquireix el 100% de les accions de WG Systems Lyda, que representa a Habber Tec International Group en el mercat brasiler i funciona sota la marca de Habber Tec Brasil. Aquesta empresa ofereix els seus serveis d'informàtica a tot el Brasil i la seva adquisició reforça la presència de GFT a l'Amèrica Llatina on ja operen amb centres a Costa Rica, Mèxic i el Perú.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.