Worldcoo tanca l'any amb una recaptació de 160.000 euros, un 300% més que l'any anterior


  • Comparteix:

L'equip de Worldcoo amb el santcugatenc Sergi Figueres, a la dreta de la imatge / Foto: Worldcoo

L'equip de Worldcoo amb el santcugatenc Sergi Figueres, a la dreta de la imatge / Foto: Worldcoo

La plataforma 'online' per finançar projectes socials Worldcoo ha recaptat al 2015 gairebé 160.000 euros, un 305% més que a l'any anterior. La quantitat econòmica ha permès finançar un total de 47 projectes, 34 dels quals van finalitzar el 2015 i 13 es van allargar en la recaptació de donacions fins al 2016. Aquesta dada representa un 209% més de projectes finançats que al 2014.

Worldcoo ofereix a les empreses de venda a Internet una aplicació amb la qual els consumidors poden aportar de forma voluntària un euro a un projecte social quan fan compres electròniques. Les microdonacions són recaptades per Worldcoo, que les destina al 100% a una finalitat social.

Segons dades de Worldcoo, el finançament assolit al 2015 ha comportat 58.381 beneficiaris directes, un 390% més que al 2014. Els projectes solidaris s'han repartit per 12 països, tot i que l'Estat espanyol ha acumulat el 59% de la recaptació. Al 2015, hi ha hagut 18 empreses col·laboradores de Worldcoo i 39 ONG són les responsables d'executar els projectes.

El santcugatenc Sergi Figueres és un dels responsables del projecte. Figueres valora el creixement de la plataforma el 2015 i assegura que l'equip de Worldcoo espera continuar creixent.

Sergi Figueres

Valorem el 2015 com un molt bon any. El 305% és un creixement rellevant. Hem crescut tant en projectes finançats com amb nombre de països on hem enviat recursos, nombre de donants i també donacions rebudes.


El 2015 ha estat l'any que Worldcoo ha obtingut el certificat B-Corp, acreditació per a empreses que compleixen estàndards socials, ambientals, de transparència i de responsabilitat social corporativa. També ha estat l'any d'obtenció del finançament Horizon 2020 de la Comissió Europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.