Banc Sabadell posa en marxa el laboratori Digital & Agile Lab


  • Comparteix:

Les instal·lacions de Banc Sabadell a la ciutat / Foto: Banc Sabadell

Les instal·lacions de Banc Sabadell a la ciutat / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell engega a la ciutat el Digital & Agile Lab, un laboratori ubicat a les instal·lacions de la companyia a la ciutat que serveix per al desenvolupament d'eines tecnològiques per a finances, conegudes al sector com a 'fintech'. Aquest és un dels projectes que la companyia ha impulsat enguany per refermar el compromís amb la transformació digital a l'Estat espanyol i el Regne Unit. El banc ha tancat el primer trimestre de l'any amb un guany de 252 milions d'euros, un 44,3% més que el mateix període de l'any passat.

Sense tenir en compte l'aportació del banc britànic TSB, el benefici atribuït del grup es va situar en 190,3 milions d'euros, amb un increment del 9%.

La millora de la situació econòmica i la caiguda continuada de la morositat ha facilitat una important reducció de les provisions per fer front a les insolvències i altres deterioraments que aquest any ha absorbit 434,9 milions d'euros, amb una reducció del 52% en comparació amb el mateix període de l'any passat quan aquesta partida va requerir de 906,5 milions d'euros.

El banc situa l'experiència de client com a eix de l'estratègia i, per aquest motiu, ha desenvolupat diferents capacitats digitals els darrers mesos que amplien el seus serveis. En aquesta línia, l'empresa ha posat en marxa a les seves instal·lacions de Sant Cugat el Digital & Agile Lab i el gestor Proteo Mobile.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.