CCOO protesta aquest dijous a Madrid pels acomiadaments de Hewlett-Packard


  • Comparteix:

Una protesta sindical davant la delegació d'HP a Sant Cugat / Foto: Facebook CCOO HP

Una protesta sindical davant la delegació d'HP a Sant Cugat / Foto: Facebook CCOO HP

CCOO de Serveis de Catalunya ha convocat una concentració aquest dijous a les nou del matí al recinte firal de Madrid per protestar contra els 'continus acomiadaments' de Hewlett-Packard (HP). A la trobada, hi participaran delegats de les delegacions catalanes de l'empresa, entre ells els dels tres centres de treball que hi ha a Sant Cugat. Els treballadors lamenten que HP acomiadi 'com i quan vulgui sense justificiació' i que practiqui una política de deslocalització 'molt agressiva'.

El delegat de CCOO a HP Sant Cugat, Àlex Samaranch, ha explicat a Cugat.cat que estava previst que els representants sindicals poguessin assistir al Reimagine 2016, una trobada organitzada per HP i Intel a la capital espanyola. Finalment, però, la companyia els ha vetat l'entrada.

Àlex Samaranch

Volíem entrar al congrés, pel qual estàvem inscrits, per explicar als clients la situació dels treballadors. Hem rebut un comunicat de la companyia en què anul·lava les inscripcions.


HP té a Sant Cugat tres centres de treball (Outsourcing, Consultoria i Aplicacions i Processos) que donen feina a més de 1.000 persones.

Lluita sindical
A principis de mes, representants de CGT d'HP van concentrar-se davant la seu de Banc Sabadell, un dels principals clients de l'empresa nord-americana, per visibilitzar el malestar pel 'degoteig' constant d'acomiadaments que estan patint. Segons ells, durant el primer trimestre de l'any s'han fet fora 50 persones a tot l'Estat espanyol, una quinzena de les quals són de la seu santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.