La Cambra de Terrassa alerta que la poca inversió i l'ocupació 'irregular' frenen el creixement a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç ofereix assessorament als empresaris per obrir-se al comerç internacional.

La Cambra de Comerç ofereix assessorament als empresaris per obrir-se al comerç internacional.

La delegació de Sant Cugat, Castellbisbal i Rubí de la Cambra de Comerç de Terrassa avisa que les poques inversions i la creació 'irregular' d'ocupació està afectant la productivitat i competitivitat empresarial als tres municipis, tot i notar una lleugera recuperació econòmica aquest any. Per fer-hi front, els empresaris reclamen als governs locals més infraestructures i que conservin els polígons industrials.

L'ens cameral admet que l'economia local està donant 'signes de recuperació econòmica' però encara detecten frens a la competitivitat. Aquestes conclusions neixen de la reunió que van mantenir dimarts de la setmana passada els membres de la delegació empresarial, on van analitzar les dades de la conjuntura econòmica del primer trimestre del 2016. Són unes dades que l'Institut d'Estadística de Catalunya farà públiques properament.

En aquesta reunió, també es van designar dos nous membres de la delegació local de la Cambra de Comerç de Terrassa. Es tracta de Josep Maria Planas, representant d'Aigües de Castellbisbal, i Josep Maria Rosich, de Gonvarri Barcelona. En total, deu empresaris formen part de la delegació de Sant Cugat, Castellbisbal i Rubí de la Cambra de Comerç de Terrassa, amb seu a la Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.