Dormity.com, Specialisterne i Minka Houses, reconegudes als Premis Cambra 2016


  • Comparteix:

Els Premis Cambra van començar a lliurar-se el 1977 / Foto: Premis Cambra

Els Premis Cambra van començar a lliurar-se el 1977 / Foto: Premis Cambra

Els Premis Cambra 2016 reconeixeran enguany la tasca de 10 empreses, entre elles les santcugatenques Dormity.com, Specialisterne i Minka Houses. Els guardons s'entreguen des del 1977 i els atorga un jurat format per representants de l'òrgan de govern de la Cambra de Comerç de Terrassa, la Generalitat i els ajuntaments de Terrassa, Rubí i Sant Cugat, i membres de mitjans de comunicació, patrocinadors i companyies premiades en edicions anteriors. La gala de lliurament tindrà lloc al juliol, però encara no s'ha concretat ni la data ni el lloc.

La companyia de fabricació i venda de sistemes de descans Dormity.com ha estat reconeguda amb un premi per l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. L'empresa té seu a Sant Cugat i disposa d'una fàbrica a Rubí i d'un centre logístic a Terrassa. El guardó posa en valor 'la iniciativa i visió empresarial a l'hora d'integrar la innovació en processos tradicionals per crear valor competitiu'. El fundador i director general de Dormity.com, David Sánchez, ha assegurat que el premi és el reconeixement a l'esforç en inversió.

David Sánchez

És un orgull i un reconeixement a un esforç en inversió i en recursos humans. És el premi a tres anys de feina.


Specialisterne és una companyia dedicada a la formació tècnica i sociolaboral en el sector de les tecnologies de la informació destinada a les persones amb diagnòstic d'autisme d'alt funcionament i síndrome d'Asperger. L'objectiu de l'empresa és que totes les persones tinguin les mateixes oportunitats laborals. El Premi Cambra al Compromís i la Sostenibilitat reconeix 'un projecte emprenedor amb alt impacte social'.

El director general de la companyia, Francesc Sistach, ha explicat a Cugat.cat que aquest premi suposa una distinció a la feina feta.

Francesc Sistach

Ens fa molta il·lusió perquè és un reconeixement a la feina que hem fet. És la primera prova que això s'està valorant també des de fora.


La categoria Millor Iniciativa Comercial i de Serveis ha reconegut l'estudi d'arquitectura Jeev i la marca Minka House per apostar 'per un model diferenciat, sostenible i competitiu al sector immobiliari i de la construcció'. L'empresa es dedica al disseny i construcció a mida d'habitatges unifamiliars de disseny i luxe. Aquest dijous passat va traslladar el seu estudi d'arquitectes a un local a la plaça de Barcelona.

La resta d'empreses distingides en l'edició d'enguany dels Premis Cambra són Complift (Rubí), Iguña (Terrassa), Estamp (Terrassa), Ficosa (Viladecavalls), Cirprotec (Terrassa), Més Eficiència Social (Terrassa) i Sanmy (Terrassa).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.