HP presenta la seva impressora 3D i reprèn el mercat de la fabricació


  • Comparteix:

La seu d'HP està ubicada a Can Sant Joan / Foto: ACN

La seu d'HP està ubicada a Can Sant Joan / Foto: ACN

Hewlett-Packard ha presentat aquest dimarts el model d'impressora 3D que la multinacional nord-americana ha dissenyat i fabricat a la planta de Sant Cugat. Segons la companyia, la tecnologia Jet Fusion permet accelerar el procés d'impressió i redueix els costos en comparació amb els competidors al mercat.

Al 2000, HP va tancar les línies de producció de Sant Cugat que ara reprèn amb la fabricació d'aquest producte durant els primers sis mesos per després traslladar-la a Singapur. La companyia afirma que aquest sector és el motor de creixement d'HP i ha suposat la contractació de 200 enginyers durant el 2014 i 250 enguany.

El sistema ideat per HP permet la reutilització del material sobrant durant les impressions. HP afirma que el sistema Jet Fusion treballa amb una exposició a l'energia 1.000 vegades superior a la resta d'impressores 3D actuals i que augmenta la capacitat de resistència i torsió del material.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.