La companyia manresana Tecnoquark engega una divisió d'enginyeria a Sant Cugat


  • Comparteix:

Carlos Soler, gerent de l'empresa / Foto: Tecnoquark

Carlos Soler, gerent de l'empresa / Foto: Tecnoquark

La companyia especialitzada en components per a l'automoció i l'aeronàutica Tecnoquark, amb seu a Manresa, ha arrencat l'activitat de la divisió d'enginyeria ubicada al carrer d'Orient de Sant Cugat. L'empresa, que ofereix un servei de conceptualització i disseny de solucions tècniques, dóna feina a set persones.

L'any passat Tecnoquark va facturar més de tres milions i va entrar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) amb l'objectiu d'aconseguir finançament 'per diversificar més les activitats cap al sector aeronàutic i per internacionalitzar-se'. En aquesta línia, el gerent, Carles Soler, ha explicat que han escollit Sant Cugat per la situació estratègica.

Carles Soler

L'entorn és el més adequat i al voltant hi ha clients. Sant Cugat era l'opció perquè és més fàcil captar client.


Tot i que van obrir les oficines santcugatenques fa un any, és ara que la companyia està funcionant al 100% al municipi. Soler assegura que aquesta obertura respon a 'la necessitat creixent' de fabricació d'utillatges i de solucions que aportin concepció i disseny d'aquests components.

Empreses del món de l'aeronàutica com MTorres, Aciturri, Sener i Aernnova són clients de Tecnoquark. Actualment, la companyia té presència a gairebé 20 països d'arreu del món, com el Brasil, la Xina, els Estats Units, Polònia i Sud-àfrica.

La plantilla global de Tecnoquark és de 45 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.