Grifols reparteix 213 milions d'euros entre els accionistes


  • Comparteix:

Grifols / Foto: Grifols

Grifols / Foto: Grifols

La multinacional Grifols, amb seu a Sant Cugat, repartirà 213 milions d'euros de dividends entre els accionistes. Això suposa el pagament de 0,13 euros bruts per acció, que es faran efectius el 7 de juny, ha aprovat aquest divendres la junta d'accionistes. Així, la companyia manté el 'pay-out', el repartiment del benefici net consolidat, en el 40%.

La sessió ha reunit 662 accionistes, que representen el 82% del capital social de l'empresa amb dret a vot. A més del repartiment de dividends, la junta d'accionistes ha aprovat la reelecció de consellers i el nomenament de Víctor Grífols Deu com a membre del Consell d'Administració. Víctor Grífols pare es quedarà com a president del Consell d'Administració, però deixarà de ser conseller delegat, un càrrec que assumiran a partir del 2017 Víctor Grífols Deu i Raimon Grífols, fill i germà respectivament.

Durant la junta d'accionistes també s'ha donat a conèixer que la Divisió Bioscience ha superat per primera vegada els 3.000 milions d'euros en ingressos. La divisió ha avançat en l'ampliació de la capacitat industrial i en l'acceleració de projectes de I+D.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.