Cecot i Banc Sabadell amplien la col·laboració amb un nou conveni


  • Comparteix:

Antoni Abat és president de la Cecot

Antoni Abat és president de la Cecot

La patronal Cecot i Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, han signat un nou conveni de col·laboració. L'acord ha de permetre donar solucions personalitzades a les necessitats de les empreses associades de Cecot i desenvolupar accions en diferents àmbits com formacions específiques per a emprenedors, l'atenció personalitzada per a emprenedors del sector digital, facilitar un especialista en assessorament financer i mitjans de pagament, i el desenvolupament de jornades de treball sobre facturació, comerç digital i eficiència energètica, entre d'altres.

El secretari general de Cecot, David Garrofé, i el director de Catalunya Est de Banc Sabadell, Enrique Garcés, han estat els encarregats de signar el conveni de col·laboració, que, segons les dues parts, consolida una relació entre les entitats que té el seu origen al 2005.

L'objectiu és continuar potenciant línies estratègiques com la plataforma Fòrum Cecot i la formació especialitzada per a les empreses en termes de finançament i productes financers, amb especial incidència en el col·lectiu emprenedor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.