El Somewhere Cafe rep el Premi Cambra a l'Empresa de Nova Creació


  • Comparteix:

El local va obrir el 2014 / Foto: Somewhere Cafè

El local va obrir el 2014 / Foto: Somewhere Cafè

El Somewhere Cafe, ubicat al carrer de Sant Antoni, és el guanyador del Premi Cambra 2016 a la millor empresa de nova creació. L'ens ha valorat les bones notes de l'establiment en webs com TripAdvisor i les bones crítiques dels usuaris. Destaca que es tracta d'un espai centrat 'en el format, l'excel·lència i l'originalitat del producte' i que ofereix 'una oferta gastronòmica atractiva i de temporada'.

El Somewhere Cafe va néixer El 2014 amb l'impuls de dos socis, Pau Fernández i Olly Melhuish. Situat en una antiga lleteria, la rehabilitació va anar a càrrec de l'arquitecta Anna García Arenas. Inspirat en cafeteries de Melbourne, Portland, Londres, Berlín i Copenhaguen, combina l'oferta gastronòmica amb altres activitats com tallers de cuina.

Un dels responsables, Pau Fernández, destaca que, en els dos anys de vida de l'establiment, el 'brunch' s'ha convertit en l'estrella del menú

Pau Fernández

El 'brunch' és l'estrella absoluta. És quan més treballem. Nosaltres hem proposat un 'brunch' d'autor, diferent del que es fa habitualment.


El seu xef, Olly Melhuish, va ser protagonista durant la campanya de les eleccions generals del desembre, quan una foto seva va ser utilitzada sense permís en un anunci de campanya del PP.

Altres premiats
Somewhere Cafe és la quarta empresa santcugatenca guardonada en aquests premis. Dormity.com rebrà el premi a l'impuls a la Innovació, Recerca i Desenvolupament, Specialisterne el guardó al Compromís i la Sostenibilitat i Minka Houses el de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.