Moventis llança una aplicació per a mòbils per moure's en autobús


  • Comparteix:

Una imatge de la interfície de l'aplicació

Una imatge de la interfície de l'aplicació

Moventis, la branca de transport de viatgers del grup Moventia, ubicada a Sant Cugat, llança una nova aplicació per a dispositius mòbils que permetrà els viatgers conèixer tota la informació de les seves línies de transport a temps real. L'app està disponible en català i castellà tant per a iOS com per a Android. Amb motiu de l'estrena de l'aplicació, la companyia també ha renovat la web i l'ha dotada de les últimes tecnologies aplicades a entorns digitals per a operadors del transport públic.

L'aplicació ofereix l'opció de personalització, que permet que cada usuari pugui configurar-se l'aplicació en funció de les necessitats i que conegui en temps real tota la informació vinculada a la seva línia d'autobús. Aquesta personalització inclou també un servei d'alertes que permet l'usuari rebre un avís al telèfon quan l'autobús està arribant a la parada.

Moventis cobreix actualment la major part de la mobilitat de Catalunya, un fet que es veu reflectit a la nova app que està dividida en nou zones geogràfiques.

Moventis és concessionària del servei d'autobús públic de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.