La gastronomia japonesa i les postres americanes es fusionen a la carta del Sushi & Cake


  • Comparteix:

Imatge del local de Barcelona / Foto: Sushi & Cake

Imatge del local de Barcelona / Foto: Sushi & Cake

El restaurant Sushi & Cake obrirà la setmana vinent les portes al Sant Cugat Centre Comercial amb una proposta de gastronomia japonesa de fusió i postres americanes artesanes. Es tracta del segon establiment de les sòcies Lluïsa Muñoz i Gemma Mimoso, que van impulsar aquest projecte des del servei d'emprenedoria de l'Ajuntament.

Un any després de l'obertura del primer restaurant Sushi & Cake, al carrer de Muntaner 152 de Barcelona, la proposta arriba a Sant Cugat. Una de les propietàries, Lluïsa Muñoz, explica en què consisteix la carta del restaurant.

Lluïsa Muñoz

El més coix per al gust occidental són les postres. Per això hem incorporat les postres americanes, que fem artesanalment.


La intenció de les responsables és convertir Sushi & Cake en una cadena de restaurants, ara que ja tenen dos establiments, el primer dels quals van impulsar amb el suport del servei municipal d'emprenedoria, com ha destacat Muñoz.

Lluïsa Muñoz

Som emprenedores que no venim del món de l'emprenedoria, sinó que som economistes. Un dia vam decidir muntar aquest negoci amb l'ajut del servei d'emprenedoria.


Sushi & Cake canvia la carta cada tres mesos i adapta els productes per a celíacs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.