La Masia Can Puig i la seu d'Endress+Hauser, finalistes als Premis Catalunya Construcció


  • Comparteix:

Imatge de la Masia de Can Puig / Foto: Col·legi Aparelladors de Barcelona

Imatge de la Masia de Can Puig / Foto: Col·legi Aparelladors de Barcelona

Els Premis Catalunya Construcció tenen entre els finalistes dos edificis de Sant Cugat. Es tracta de la seu de l'empresa Endress+Hauser, al carrer de Danubi, i la Masia de Can Puig, ubicada a l'entorn de Sant Medir. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la Nit de la Construcció, el 30 de juny a Barcelona, en un acte organitzat pel Col·legi d'Aparelladors de Barcelona.

La seu corporativa d'Endress+Hauser competeix en la categoria de direcció i gestió de l'execució de l'obra, a la qual s'han presentat 16 candidatures. En el cas de la reparació, restauració i adequació de la Masia de Can Puig, opta al premi a la coordinació de seguretat i salut, amb nou propostes.

En total, s'han presentat 112 candidatures, 31 més que l'any anterior, a aquests guardons que convoca el Col·legi d'Aparelladors de Barcelona per reconèixer el sector. Es tracta de la 13a edició dels Premis Catalunya Construcció, que es donaran a conèixer a la Nit de la Construcció que acollirà la pèrgola del Mercat dels Encants de Barcelona, a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.