El restaurant japonès Shi Man To es trasllada a Sant Cugat després de 10 anys a Barcelona


  • Comparteix:

L'exterior del restaurant

L'exterior del restaurant

El restaurant japonès Shi Man To ha obert les portes aquesta setmana a Sant Cugat després de 10 anys d'experiència a Barcelona. El xef i propietari Kou acumula 30 anys de trajectòria professional i dirigeix la cuina des dels inicis del restaurant.

Kou explica a Cugat.cat per què s'han traslladat a Sant Cugat.

Kou

A Barcelona teníem molts clients de Sant Cugat i ens van dir que Sant Cugat era un bon lloc per posar un restaurant japonès.


Segons el xef, la carta ofereix plats sans i suaus. Com a especialitats, el cuiner proposa el tataki uramaki, el sake tempura uramaki i el tàrtar de tonyina.

Shi Man To està situat a l'avinguda Torre Blanca, a l'entorn dels locals de restauració del mercat. Obre entre la una del migdia i les quatre de la tarda i entre les vuit del vespre i les dotze de la nit. El local té una ambientació japonesa amb taules de fusta, quatre sales privades per a grups i una barra amb el peix fresc que cuinaran.

En els últims anys, hi ha hagut un 'boom' de restaurants japonesos a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.