Vallespà farà front a les indemnitzacions dels empleats amb la venda de les botigues


  • Comparteix:

Una de les botigues de Vallespà a Sant Cugat / Foto: Google Maps

Una de les botigues de Vallespà a Sant Cugat / Foto: Google Maps

La venda de les cinc botigues de Vallespà de Sant Cugat ja s'ha efectuat a empreses del gremi flequer com Bonaparte i Macxipà, que han acreditat solvència econòmica. Ho ha confirmat a Cugat.cat l'administrador concursal de la companyia, que ha explicat que amb la venda de totes les botigues, tret d'una de Rubí, s'ha aconseguit mig milió d'euros, amb el qual es farà front a les indemnitzacions dels 90 treballadors, inclosos els de la panificadora. Els nous propietaris dels locals han contractat alguns dels empleats que treballaven a les botigues de Vallespà.

L'advocat administrador concursal, Pedro Franco, ha explicat a Cugat.cat que espera que la indemnització de l'assegurança arribi al milió d'euros, un import que se sumaria al de la venda dels locals. Amb tot plegat es farà front a les indemnitzacions als treballadors.

Pedro Franco

Amb tot això atendrem una part molt important de les indemnitzacions i evitarem que això ho hagi de pagar el fons de garanties salarials.


Franco també ha explicat que l'incendi que va arrasar el 25 de febrer la nau de la companyia Vallespà ubicada a Rubí va ser fortuït. A més, ha posat en valor la col·laboració de la plantilla, de les administracions de Sant Cugat i Rubí i del jutjat mercantil número sis de Barcelona en l'evolució del procés.

Antecedents
Un incendi va arrasar el 25 de febrer la nau de la companyia Vallespà ubicada a Rubí. L'incendi va cremar completament la panificadora, de 1.000 metres quadrats i dues plantes, però no va provocar ferits. L'accident va suposar la incertesa del futur dels 100 treballadors de la companyia, que ja es troba des de fa un any en concurs de creditors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.