Els premis Cambra es converteixen en un clam unànime de més i millors infraestructures


  • Comparteix:

Pasqual Maragall ha presidit l'entrega de premis que s'ha fet a la Masia de Can Magí.

Pasqual Maragall ha presidit l'entrega de premis que s'ha fet a la Masia de Can Magí.

Clam unànime durant l'entrega dels Premis Cambra de més i millors infraestructures pel Vallés. L'alcalde, durant el lliurament dels premis celebrat a Can Magí, ha demanat 'solucions ràpides' al col·lapse que pateix la xarxa de comunicacions al conjunt de la comarca. En el mateix sentit s'ha pronunciat el president de La Cambra, Albert Vilardell, que ha tornat a reclamar la construcció del Quart Cinturó o el corredor vallesà del TGV.

L'alcalde ha aprofitat la presència del president de la Generalitat en l'acte d'entrega dels Premis Cambra per denunciar el col·lapse que viu la xarxa de comunicacions al conjunt de la comarca. Segons Recoder és inadmissible que l'A7 acumuli cues diàriament, que l'arribada del TGV al Vallès encara estigui plena de dubtes i que la línia de passatgers Mollet-El papiol estigui, a dia d'avui, inutilitzada.

Davant d'aquesta situació Recoder ha demanat 'decisions ràpides' perquè d'elles, diu, en depèn el desenvolupament econòmic de la comarca:

Lluís Recoder

Cal pendre decisions ràpides de les quals en depèn el futur de la comarca.


En el mateix sentit s'ha pronunciat el president de la cambra de Terrassa. Albert Vilardell assegura que la continuïtat i competitivitat de les empreses de la demarcació depèn de l'assoliment d'infraestructures pendents als nostre país com són el TGV o l'autovia orbital:

Albert Vilardell

La nostra demarcació té una debilitat en el camp de les infraestructures.


L'alcalde de Terrassa també s'ha afegit a les reclamacions.

De la seva banda, Recoder ha denunciat que la saturació que pateix diàriament l'AP-7 no permet a les empreses fer arribar les seves mercaderies al port o l'aeroport de Barcelona, i per tant, està escanyant el desenvolupament econòmic del Vallès, i de retruc, el del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.