L'atur baixa a Sant Cugat prop d'un 2% durant el mes de maig


  • Comparteix:

La majoria de nous contractes pertanyen al sector serveis.

La majoria de nous contractes pertanyen al sector serveis.

L'atur a Sant Cugat ha baixat quasi un 2% durant el mes de maig i se situa ara en un 6'38% de la població activa. En xifres absolutes, 27 persones han trobat feina durant aquest període. Aquestes dades situen Sant Cugat com la tercera població de la comarca amb menys aturats per darrere de Rellinars i Vacarisses.

El mes de maig,1.423 persones buscaven feina a Sant Cugat. Aquesta dada representa un lleuger descens respecte el mes anterior.
Tot i que al conjunt de la comarca la tendència ha estat molt similar, Sant Cugat és la ciutat on l'atur ha experimentat una baixada més important (1'9%). Al conjunt del Vallés, el número de persones sense feina ha baixat un 1'3% el que es tradueix en 365 aturats menys.

De tota manera, l'atur a la comarca segueixi afectant, sobretot, a dones i joves. Tres de cada quatre aturats pertanyen al sexe femení, mentre que un de cada cinc té menys de 24 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.