El projecte Pump It de dispositius per a anàlisis mèdiques guanya el Yuzz 2016


  • Comparteix:

Participants del Yuzz 2016 / Foto: Localpres

Participants del Yuzz 2016 / Foto: Localpres

La 6a edició santcugatenca del programa Yuzz d'emprenedoria ha distingit el projecte Pump It, un dispositiu d'anàlisis de sang i orina d'ús domèstic i per tant amb menys costos. També ha reconegut amb el segon premi Wavee, una xarxa de networking en línia, i amb el tercer Bioo, dispositius per generar energia a través de la fotosíntesi.

Aquesta edició ha rebut 62 candidatures, de les quals es van seleccionar 20 projectes i s'han desenvolupat 15. Segons el regidor Carles Brugarolas, es tracta de la millor promoció Yuzz que ha acollit Sant Cugat.

Carles Brugarolas

El Yuzz de Sant Cugat ha anat guanyant posicionament i ens hem esforçat molt a rebre moltes candidatures d'entrada.


Exemple d'això, ha dit Brugarolas durant l'entrega de premis aquest dilluns, són els tres projectes guardonats. El primer premi obté una estada gratuïta d'un any a EsadeCreapolis i un viatge a Silicon Valley, a més de tenir l'opció d'anar a la final estatal de Yuzz i optar a un dels tres premis dotats en 30.000, 20.000 i 10.000 euros.

És el cas del guanyador santcugatenc, el projecte Pump It, que han explicat els seus impulsors Carlos Rubio i el mirasolenc Andreu Enfedaque.

Carles Rubio/Andreu Enfedaque

El nostre projecte és una empresa d'investigació i desenvolupament d'una nova tecnologia d'anàlisis clíniques. / Estem incubats per l'Agència Espacial Europea i tenim un conveni amb el Centre Nacional de Microelectrònica.


El segon i tercer premiat obtenen estades gratuïtes d'un any als centres Sant Cugat Trade Center i Vita, respectivament. A més, s'ha seleccionat el projecte Hintech com a candidat al premi Dona Emprenedora i Neptune ring com a candidat al premi Fintech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.