Asepeyo tanca el 2015 amb un augment d'ingressos del 5,56%


  • Comparteix:

L'Hospital d'Asepeyo a Sant Cugat / Foto: Gestiobq.es

L'Hospital d'Asepeyo a Sant Cugat / Foto: Gestiobq.es

Asepeyo, amb seu a Sant Cugat, ha tanca l'exercici 2015 amb uns ingressos totals de 1.823,9 milions d'euros, un 5,56% més que l'any anterior. Els directius de la mútua atribueixen aquesta millora a la reactivació econòmica, que ha fet que s'incrementin el nombre de treballadors assegurats tant en contingències professionals, un 2,91%, com en contingències comunes, un 4,41%.

Aquest augment de treballadors també ha afectat el nombre d'accidents laborals amb baixa, que arriben gairebé a 80.000 i creixen un 4,96%. L'índex d'accident per cada 100 treballadors també creix, però en aquest cas un 0,08% fins a un 3,86%. El nombre d'empreses associades se situa en 279.166, un 1,19% més que el 2014.

Per altra banda, Asepeyo ha aconseguit el 2015 un resultat econòmic positiu de 203 milions d'euros, dels quals 163 s'han revertit als fons de la Seguretat Social i la resta s'han dedicat a reserves de la mateixa entitat. En l'apartat d'inversions, s'han destinat 15,4 milions d'euros en la millora de la seva xarxa assistencial, amb 178 delegacions, i ha ampliat la col·laboració amb altres mútues del sector per arribar als 386 centres de referència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.