Grifols tanca el primer semestre de l'any amb un benefici de 264 milions d'euros


  • Comparteix:

La seu de l'empresa Grifols situada al Parc Empreserial Can Sant Joan a Sant Cugat

La seu de l'empresa Grifols situada al Parc Empreserial Can Sant Joan a Sant Cugat

L'empresa multinacional Grifols, especialitzada en el sector farmacèutic i hospitalari amb seu a Sant Cugat, ha tancat el primer semestre d'aquest any amb un benefici net de 264 milions d'euros. La companyia ha augmentat la seva xifra de negoci un 2,7%, arribant als 1.951 milions gràcies principalment als ingressos de la divisió Bioscience, que es dedica al tractament de condicions mèdiques que utilitzen sang o els seus components. En aquest sector, l'empresa ha destacat l'evolució de vendes de les quatre principals proteïnes plasmàtiques que, juntament amb la resta, xifren els ingressos de la divisió en 1.559 milions, el 79,9% del volum econòmic de Grifols.

L'empresa també ha millorat les seves vendes a la resta del món amb uns ingressos que han incrementat un 6,9%, reflectint així l'expansió geogràfica que ha promogut la companyia. A més, Grifols ha anunciat un pla d'inversions de 1.200 milions d'euros pels propers quatre anys per mantenir el creixement de l'empresa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.