Sant Cugat Escola de Negocis col·labora amb el govern en el suport a la internacionalització de les pimes


  • Comparteix:

Sant Cugat Escola de Negocis està ubicada a l'avinguda de Cerdanyola

Sant Cugat Escola de Negocis està ubicada a l'avinguda de Cerdanyola

El govern, a través d'ACCIÓ, destinarà 400.000 euros aquest 2016 per fomentar la iniciació a l'exportació de les pimes a través dels Cupons a la Internacionalització que les empreses podran bescanviar als agents acreditats per la Generalitat, entre ells, Sant Cugat Escola de Negocis. Aquests cupons són ajuts que les empreses poden sol·licitar a l'agència de la Generalitat per posar en marxa projectes a l'exterior.

L'any passat 222 empreses van utilitzar aquests cupons: el perfil és una pime que factura dos milions (un 3,5% dels quals provenen de les exportacions), de 14 treballadors i 17 anys de vida.

A través del suport d'ACCIÓ les pimes podran rebre suport per contractar un export manager, elaborar un pla de promoció internacional i dissenyar una pàgina web per a públic internacional, entre d'altres.

Sant Cugat Escola de Negocis, ubicada a l'avinguda de Cerdanyola, és un dels agents a la internacionalització acreditats per la Generalitat per fer aquest suport a les pimes a través del cupons d'internacionalització. Altres agents són el Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB), la Fundació CECOT Innovació i PIMEC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.