Sant Cugat tanca l'agost amb 3.145 persones a l'atur, 122 més que al juliol


  • Comparteix:

Vista aèria de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Vista aèria de Sant Cugat / Foto: Google Maps

L'atur ha pujat un 4% a Sant Cugat a l'agost i hi ha 3.145 persones sense feina, 122 més que al mes anterior. Respecte a l'any passat, hi ha 334 persones menys en situació d'atur, dada que suposa un descens del 9%. L'atur no creixia a Sant Cugat des del gener, quan va haver-hi un augment del 2% respecte el mes anterior.

A Catalunya, el nombre de persones registrades a les llistes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) aquest mes d'agost s'ha situat en 445.440 persones. Això representa que l'atur registrat ha augmentat en 4.424 persones a l'agost, l'equivalent a un increment de l'1%, i ha trencat la tendència de sis mesos de descensos mensuals, segons les dades publicades aquest divendres pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. En termes anuals, la desocupació es manté a la baixa des de fa 38 mesos seguits i s'ha reduït en 60.866 aturats durant l'agost (l'equivalent a un descens del 12,02% en relació amb el mateix mes de 2015).

Al Vallès Occidental són 60.459 persones les que no tenen feina, 904 més que al juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.