El restaurant japonès Dakidaya obre portes avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge corporativa del restaurant

Imatge corporativa del restaurant

El restaurant japonès Dakidaya obre les portes aquest dijous al carrer de Sabadell. L'associació Dakidaya, que oferia esdeveniments gastronòmics de degustació a casa del xef Roger Edo, es transformarà d'aquesta manera en restaurant per tenir servei de cuina diari i trobades gastronòmiques cada setmana.

La iniciativa de Dakidaya va néixer al 2013 i ha arribat a tenir més de 1.000 socis. Arran del seu èxit, el president de l'associació i ara propietari del restaurant, el mateix Edo, ha decidit obrir el local a Sant Cugat per arribar a més públic.

El restaurant acollirà cada setmana els esdeveniments gastronòmics i cada dia, de dos quarts de dues a dos quarts de quatre i de dos quarts de nou a dos quarts de dotze, es podrà menjar a la carta. Edo ha avançat a Cugat.cat l'objectiu i els reptes de Dakidaya.

Roger Edo

Arribarem a molta més gent a part dels socis perquè era bastant fàcil omplir els esdeveniments de Dakidaya cada setmana. Ara la idea és obrir cada dia i que pugui venir molta gent.


Edo ha explicat l'oferta gastronòmica.

Roger Edo

Mantindrem la cuina que fèiem a l'associació, el concepte i un preu bastant atractiu. La cuina és de base japonesa amb tocs de fusió amb cuina mediterrània.


No hi haurà cap celebració el dia de la inauguració, però el propietari ha comentat que espera preparar alguna cosa més endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.