Les oficines de CatalunyaCaixa de Sant Cugat ja s'han integrat a BBVA


  • Comparteix:

CatalunyaCaixa passa a formar part de BBVA, tot i que mantindran el nom de la marca

CatalunyaCaixa passa a formar part de BBVA, tot i que mantindran el nom de la marca

Les oficines de CatalunyaCaixa de Sant Cugat passen a formar part de BBVA després que l'entitat catalana s'hagi integrat al banc, tot i que mantindran la marca CatalunyaCaixa (CX). L'oficina que es trobava al carrer de Valldoreix, però, ha tancat definitivament i ha estat substituïda per una oficina de BBVA. A partir d'ara, els clients poden operar indistintament als dos bancs.

BBVA i CatalunyaCaixa van culminar dimarts passat la part final del procés d'integració de les dues plataformes bancàries. Després de la fusió, la xarxa d'oficines del grup BBVA se situa en 967 punts de venda arreu del país, que aporten el 30% del negoci gestionat a l'Estat espanyol de l'entitat basca. Els usuaris de CX han guanyat després de la integració un 18% més d'oficines i els del BBVA un 38% més. En relació amb el nombre de caixers automàtics, els clients de CX han sumat un 61% més de caixers i els del BBVA un 40% més.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.