El Social Weekend Vallès arrenca aquest divendres a Cal Temerari


  • Comparteix:

L'edició passada es va celebrar a Terrassa

L'edició passada es va celebrar a Terrassa

Sant Cugat acollirà a partir d'aquest divendres la segona edició del Social Weekend Vallès a Cal Temerari. L'objectiu és promoure projectes empresarials que impulsin l'economia social i que siguin llavors de noves microempreses. Fins diumenge, els participants s'organitzaran en equips per desenvolupar una idea de negoci innovador i social amb el seguiment de mentors professionals. El Social Weekend és una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVO) i de la Xarxa d'Innovació Social del Vallès amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

La iniciativa està lligada al concurs d''Idees innovadores per a reptes socials', una convocatòria que busca identificar idees de negoci social per ajudar el seu desenvolupament. La membre del CCVO, Pilar Garcia, ha explicat que les jornades Social Weekend busquen oferir les eines necessàries per convertir una idea en un projecte viable. A més, la cita vol ser un punt de trobada de persones amb interessos similars.

Pilar García

Aquesta inversió de temps pot contribuir de forma important a accelerar idees i projectes que es tinguin al cap.


L'any passat, el Social Weekend es va celebrar a Terrassa i amb el concurs d''Idees innovadores per a reptes socials' es van aconseguir consolidar 42 iniciatives en diferents fases. El conseller de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic del CCVO, Joan Carles Paredes, ha explicat per què s'ha triat Sant Cugat per acollir la iniciativa.

Joan Carles Paredes

És una ciutat que treballa i té inquietud pels temes socials i d'emprenedoria. Per això creiem oportú encabir-hi el projecte.


Programa
Divendres, 30: Les jornades començaran amb una xerrada motivacional a càrrec de la guanyadora de l'anterior edició del concurs d''Idees innovadores per a reptes socials', Meritxell Almirall, que ha aconseguit consolidar el seu projecte. Seguidament, els participants posaran en comú les seves idees i crearan equips.

Dissabte, 1: Tot el dia estarà centrat en el desenvolupament i la validació de la idea amb l'ajuda de tutors especialistes.

Diumenge, 2: L'últim dia es presentaran les idees, coincidint amb la Fira d'Economia Social i Solidària que se celebra a la plaça de Pep Ventura. Tots els participants votaran les tres millors propostes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.