La 8a Jornada d'Emprenedoria se centrarà enguany en com aconseguir vendes exitoses


  • Comparteix:

Una edició anterior de la Jornada d'Emprenedoria / Foto: Localpres

Una edició anterior de la Jornada d'Emprenedoria / Foto: Localpres

La 8a Jornada d'Emprenedoria arribarà al Teatre-Auditori el dimecres 26 d'octubre al matí amb ponents que abordaran com assolir èxit en les vendes. La conferència central anirà a càrrec del director del programa B2B Management d'Esade Business School, Òscar Torres. La iniciativa, organitzada per BeBusiness Sant Cugat amb el suport de l'Ajuntament, la Fundació Sant Cugat Actiu, Sant Cugat Empresarial i la Cambra de Comerç de Terrassa, també comptarà amb les ponències dels tres projectes guanyadors del Concurs d'Emprenedoria, que es coneixeran el dia abans en una trobada a EsadeCreapolis de deu del matí a una del migdia.

La trobada també ofereix xerrades de la cofundadora i directora de màrqueting d'HolaLuz, Carlota Pi; el director d'anàlisi digital d'Epsilon Technologies, Daniel Dévai, i el cofundador i 'lead developer' de Waynabox, Daniel Jiménez. El responsable de comerç electrònic de Comercia Global Payments, Melchor de Palaou, tancarà la jornada amb una ponència sobre l'adaptació dels canals de venda per arribar als clients. Tot plegat tindrà lloc de nou del matí a dos quarts de dues del migdia.

BeBusiness completa la proposta amb una taula de debat el 27 d'octubre a EsadeCreapolis que abordarà la col·laboració entre 'start-ups' i 'corporates' per vendre més. La trobada tindrà lloc de deu del matí a dotze del migdia.

L'any passat la 7a Jornada d'Emprenedoria va aplegar 800 persones al Teatre-Auditori i va tenir com a plat fort una ponència a càrrec de la cuinera Carme Ruscalleda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.