La patronal Cecot premia avui l'empresa santcugatenca Campos Estela


  • Comparteix:

Cecot ha premiat Campos Estela per la seva contribució a fomentar hàbits saludables / Foto: Campos Estela

Cecot ha premiat Campos Estela per la seva contribució a fomentar hàbits saludables / Foto: Campos Estela

L'empresa Campos Estela, amb oficines a Sant Cugat, rebrà aquest dijous el Reconeixement Caixabank a la Pime Responsable a la Nit de l'Empresari 2016 que organitza la patronal vallesana Cecot. Campos Estela està especialitzada en àpats i lleure als menjadors escolars i rep el reconeixement 'per la seva sensibilitat en la promoció d'hàbits saludables'. La Nit de l'Empresari se celebra a L'Auditori de Barcelona a partir d'un quart de vuit del vespre.

Campos Estela, amb cuina a Rubí, forma part de l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura (Acellec) que enguany celebra el quinzè aniversari. La patronal l'ha premiada també per la seva defensa del medi ambient i el foment dels valors educatius entre els infants. El director de l'entitat i membre de la junta directiva d'Acellec, el santcugatenc Martí Garcia, diu que reconeixements com aquests els han d'ajudar a perseverar en la seva tasca.

Martí Garcia

El primer sentiment en rebre un premi a la pime responsable és de molta responsabilitat. Ens ha de servir per seguir encoratjats amb la tasca que estem fent, que és d'aportar valors al voltant de l'alimentació i que, segurament, contribuiran al fet que la societat del futur sigui una mica millor.


L'empresa gestiona l'espai de migdia a diferents escoles de la demarcació de Barcelona i té un equip amb una àmplia trajectòria en nutrició. En la vessant social, destaquen els projecte de col·laboració amb Càritas i diversos menjadors socials de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.