El BeBusiness Sant Cugat arrenca avui amb el concurs 'Ven el teu projecte'


  • Comparteix:

Els tres guanyadors del concurs podran participar a la 8a Jornada d'Emprenedoria / Foto: Localpres

Els tres guanyadors del concurs podran participar a la 8a Jornada d'Emprenedoria / Foto: Localpres

El concurs d'emprenedoria dóna el tret de sortida aquest dimarts al BeBusiness Sant Cugat, el nou format de l'antiga Jornada d'Emprenedoria, que tindrà lloc aquesta setmana. La sala Creativity d'EsadeCreapolis acollirà a les deu del matí la competició 'Ven el teu projecte', dirigit a persones amb empreses de menys de tres anys. Els guanyadors seran els que venguin millor la seva idea, producte o serveis estratègics. Els participants, els 10 millors projectes prèviament seleccionats, tindran cinc minuts per convèncer el jurat.

Els tres guanyadors del concurs podran participar l'endemà a la 8a Jornada d'Emprenedoria, titulada 'La venda de projectes i serveis'. La cita també acollirà la conferència 'Emprendre sense saber vendre?' amb el director de Global Business Development a Dassault Systèmes, Óscar Torres. També hi haurà lloc per a les experiències empresarials d'emprenedors com Daniel Jiménez (Waynabox) i Carlota Pi (HolaLuz). L'últim dia, hi haurà una trobada entre emprenedors i empreses corporatives.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.