Yeyehelp guanya el primer Concurs d'Emprendoria del BeBusiness Sant Cugat


  • Comparteix:

L'aplicació Yeyehelp ha estat la guanyadora del primer Concurs d'Emprenedoria del BeBusiness Sant Cugat. Es tracta d'un projecte d'economia col·laborativa destinada especialment als anomenats 'silver surfers', persones de més de 50 anys amb un alt poder adquisitiu i amb capacitat de consum. El repte del primer concurs era vendre la proposta de la millor manera possible i la de Carlos Manuel Guamán ha estat la que més ha convençut al jurat.

El gimnàs transportable Beach Box Gym i el projecte Vermutissimo han estat els altres dos finalistes. Els tres nominats tindran un any gratuït com a socis de Sant Cugat Empresarial i podran exposar el seu projecte a la Jornada d'Emprenedoria d'aquest dimecres al Teatre-Auditori. El guanyador també podrà utilitzar les instal·lacions del SC Trade Center durant dotze mesos.

El director executiu de Yeyehelp, Carlos Manuel Guamán, ha explicat que els 'silver surfers' són un mercat molt interessant per a les empreses i per això han avaluat a fons quines són les seves necessitats.

Carlos Manuel Guamán

Hem fet una investigació per saber quins són els seus gustos, frustracions i ànims. Així hem dissenyat el missatge a través de les nostres xarxes socials.


Una desena de projectes s'han presentat al concurs, que s'ha celebrat a les instal·lacions d'Esade Creàpolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.