Camina Labs, una de les nou pimes catalanes que rebran fons de la UE per desenvolupar projectes innovadors


  • Comparteix:

Drivania, un dels projectes de Camina Labs / Web de Camina Labs

Drivania, un dels projectes de Camina Labs / Web de Camina Labs

La companyia santcugatenca Camina Labs rebrà 50.000 euros de la UE per desenvolupar un projecte de personalització del transport públic. Camina Labs és una de les nou pimes catalanes seleccionades per desenvolupar projectes innovadors en el projecte europeu Horitzó 2020. La Comissió Europea (CE) invertirà 9,1 milions en un total de 189 pimes de 24 països.

Amb aquesta injecció econòmica, l'empresa podrà provar la viabilitat del projecte Bus 2.0. Un dels fundadors de Camina Labs, Osvald Martet, ha explicat que l'objectiu és canviar el disseny i funcionament del transport públic i posar l'usuari al centre del servei.

Osvald Martet

Fem una personalització del transport públic i reunim persones que fan el mateix trajecte en els mateixos vehicles, a través d'una aplicació.


Camina Labs té en marxa tres projectes de transport Drivania, Shotl i Fore Ride. Drivania permet contractar un cotxe gairebé a temps real i saber el cost del servei des de qualsevol punt del planeta. Shotl és una aplicació que busca passatgers que fan un mateix itinerari per reduir costos i contaminació. Fore Ride permet contractar servei de xofer a qualsevol ciutat del món.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.