Les llars amb pocs recursos econòmics podran optar a una bonificació de l'IBI


  • Comparteix:

El consistori destinarà 125.000 euros a cobrir les sol·licituds que li arribin

El consistori destinarà 125.000 euros a cobrir les sol·licituds que li arribin

L'Ajuntament incorpora les llars amb pocs recursos econòmics als grups que poden rebre ajudes per pagar l'Impost de Béns Immobles (IBI). El consistori destinarà 125.000 euros a subvencionar entre el 20% i el 66% de l'impost als qui més ho necessiten. La quantitat econòmica s'atorgarà en funció dels ingressos de la unitat de convivència, el nombre de persones de la llar i el valor cadastral de l'immoble. El termini per presentar les sol·licituds a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) s'obre el 2 de novembre i s'allarga fins al 30 del mateix mes.

Els ajuts a les llars amb pocs recursos s'afegeixen als ja existents per a majors de 65 anys, famílies nombroses i monoparentals, i formen part del pacte d'estabilitat pressupostària 2016 entre l'equip de govern i ERC-MES.

Les sol·licituds s'atendran per ordre cronològic d'arribada i l'import màxim que s'atorgarà és de 250 euros. Els ciutadans que visquin de lloguer i que per contracte hagin de pagar l'IBI també poden sol·licitar l'ajuda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.