Un debat a Sant Cugat tractarà les finances des del punt de vista de la dona


  • Comparteix:

Les dones tenen la paraula al FinenFem

Les dones tenen la paraula al FinenFem

Sant Cugat acollirà el 18 de novembre el fòrum FinenFem, Finances en femení, una iniciativa enfocada a emprenedors i petits empresaris, especialment dones, 'per parlar de diners sense embuts'. La cita, organitzada per la consultoria Renata Moitinho Bussines&Finances, inclou xerrades sobre l'economia i se celebrarà a Sant Cugat Bussines Park.

A la sessió, hi intervindran ponents i expertes de sectors com el neuromàrqueting, l’educació i les finances. La cita està pensada per a pimes, en especial les liderades per dones, tot i que està oberta a l'assistència de tothom.

La consultora financera Renata Moitinho afirma que sovint els diners són vistos 'd'una manera negativa i només són una eina'. En aquest sentit, considera que aquesta concepció està més present en la dona i per això ha engegat el fòrum.

Renata Moitinho

És un espai on les empresàries puguin parlar de diners d'una manera clara i directa. Les dones tenim més dificultats per parlar de diners que no pas els homes.


La trobada arrencarà a les deu del matí i s'allargarà fins les tres del migdia. El preu de l'entrada és de 10 euros i l'aforament és limitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.