Pimec reivindica les petites i mitjanes empreses com a motor de l'economia


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha inaugurat la trobada / Foto: Pimec

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha inaugurat la trobada / Foto: Pimec

La patronal Pimec ha reclamat reformes que afavoreixin la tasca de les petites i mitjanes empreses ja que considera que aquest és el sector motriu de l'economia. El secretari general de l'associació empresarial, Antoni Cañete, ha fet aquestes afirmacions davant els 200 empresaris que han assistit aquest dimecres a la conferència que ha ofert al SC Trade Center.

Segons Cañete, les lleis que regulen la morositat i la fiscalitat afavoreixen el domini de les grans empreses i això dificulta la viabilitat dels projectes empreserials de dimensions reduïdes. El secretari general també ha carregat contra la factura energètica ja que, ha dit, les empreses catalanes i espanyoles paguen l'energia més cara d'Europa.

Davant d'aquesta situació, el representant empresarial ha reclamat mesures que facilitin l'activitat de les petites i mitjanes empreses que, diu, són el motor econòmic del país. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha inaugurat la sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.