La 4a edició del Concurs d'Emprenedoria i Economia Social tindrà caràcter biennal


  • Comparteix:

La cloenda del Concurs d'Emprenedoria i Economia Social ha tingut lloc a la Casa de Cultura / Foto: Localpres

La cloenda del Concurs d'Emprenedoria i Economia Social ha tingut lloc a la Casa de Cultura / Foto: Localpres

L'Ajuntament estudia allargar a dos anys l'acompanyament i la dotació econòmica dels projectes guanyadors de la 4a edició del Concurs d'Emprenedoria i Economia Social. Les bases de la nova edició s'obriran al juny de 2017 amb motiu de la publicació d'un nou Pla Director que està preparant el consistori per adaptar-se a les necessitats dels projectes. Sant Cugat estudia, a més, unir-se al projecte de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius que ha presentat la Generalitat i que destina 3,3 milions en subvencions.

La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert, Joana Barbany, explica que l'ampliació del projecte respon a les necessitats expressades pels projectes guanyadors, que reclamaven més acompanyament de l'administració.

Per fer-ho, l'Ajuntament està treballant en un Pla Director per determinar també la dotació econòmica del concurs que, en principi, 'es mantindria en els 10.000 euros anuals actuals'. Paral·lelament, com explica Barbany, el consistori es presentarà al pla d'Ateneus Cooperatius.

Joana Barbany

Començarem la 4a edició del Concurs d'Emprenedoria i Economia Solidària lligada a un Pla Director que començaria ara, de gener a juny, i sumant-nos al pla d'Ateneus Cooperatius de la Generalitat.


Les novetats s'han presentat a l'acte de cloenda de la 3a edició del concurs, aquest dimecres a la Casa de Cultura. Els vuit projectes guanyadors de l'edició d'enguany, dels 13 presentats, han estat C&P Relocation Services, Cíclica, Pread, Eficook, Integrem Salut, L'Avenir i Retail Partners. Tots ells han rebut una ajuda de 10.000 euros i han fet dació de compte d'aquest primer any de vida en un acte col·laboratiu que ha servit també per crear sinergies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.