Aldi obre a Volpelleres el primer supermercat de la cadena a Sant Cugat


  • Comparteix:

Aldi ha obert aquest dimecres a Volpelleres el primer establiment de la cadena de supermercats a Sant Cugat. L'espai, al número 129 de l'avinguda de la Via Augusta, ha generat 20 llocs de treball. La botiga té una superfície de més de 1.200 metres quadrats i té 89 places d'aparcament. L'horari d'obertura és d'un quart de deu del matí a un quart de deu de la nit.

L'Aldi de Volpelleres és el primer de la cadena que té un obrador de pa de cara al públic. L'empresa també ha apostat per una presentació de mercaderies diferent i un nou mobiliari. El responsable d'expansió d'Aldi, Alexandre Pagès, ha explicat a Cugat.cat per què han apostat per instal·lar-se a la ciutat.

Alexandre Pagès

No érem a Sant Cugat, això no vol dir que no fes molt de temps que estiguéssim buscant una ubicació. És una ciutat amb un potencial econòmic molt important i hi ha molta gent que teníem desatesa. Ens va sorgir l'oportunitat d'aquesta ubicació i ens hi hem tirat de cap.


La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, ha celebrat la ubicació del nou supermercat.

Joana Barbany

És un barri que agraeix que hi hagi supermercats. Cal dinamitzar-lo. És un barri nou i el fet que hi hagi dinamització comercial fa que hi hagi més vida al barri.


Amb el supermercat de Sant Cugat, Aldi suma 55 establiments a Catalunya, 29 dels quals a la demarcació de Barcelona.

Recuperació i documentació d'un jaciment arqueològic
La cadena de supermercats ha contribuït en la recuperació i documentació d'un jaciment arqueològic d'interès situat en la parcel·la on s'ubica l'establiment. La intervenció arqueològica ha permès localitzar un total de més de 30 estructures arqueològiques de diferents tipologies i cronologies que, després de ser documentades, passaran a formar part del patrimoni municipal al Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.