La 9a mostra Sant Cugat Actiu bat un rècord de participació, amb 230 empreses


  • Comparteix:

230 empreses participaran a la novena mostra Sant Cugat Actiu, que s'instal·larà aquest cap de setmana al Parc de l'Arborètum. La fira bat així un rècord de participació i demostra, segons l'alcalde, que Sant Cugat és un pol d'atracció d'empreses. Activitats complementàries com una mostra gastronòmica i un espai d'educació viària enriquiran la fira.

Amb 43.000 treballadors donats d'alta a la Seguretat Social i prop de 4.000 empreses, Sant Cugat és una ciutat amb un gran potencial econòmic i en ple creixement. Així ho ha subratllat l'alcalde, Lluís Recoder, durant la presentació de la novena mostra Sant Cugat Actiu.

Segons Recoder, la 'marca Sant Cugat' no només inclou la qualitat de vida, sinó també el dinamisme empresarial.

Lluís Recoder

Sant Cugat és un pol d'atracció per a l'activitat econòmica. La marca econòmica Sant Cugat continua creixent i està molt ben posicionada.


La mostra Sant Cugat Actiu acollirà a partir de divendres 230 empreses, distribuïdes en 165 estands. Hi seran representats els sectors comercial, industrial i de serveis, en l'edició més participativa de les 9 que s'han fet fins ara.

Segons l'alcalde, l'èxit d'aquesta mostra reflecteix el valor afegit que aporta Sant Cugat a les empreses. Lluís Recoder assegura que l'estratègia municipal se centra ara en seguir promovent la implantació de nous negocis, un cop tancat el creixement residencial.

Lluís Recoder

Ens hem proposat no perdre cap metre de sòl per comerços, indústries i oficines per passar-los a residencial. Així mantindrem l'equilibri i la sostenibilitat de les finances.


La inauguració de la mostra es farà divendres a la tarda, en el marc del fòrum Santcugatribuna. La fira s'allargarà fins diumenge i inclourà activitats paral·leles, com una mostra gastronòmica i una altra de cultura popular i tradicional, un espai d'educació viària, un parc lúdic i una zona per descobrir el Parc Rural de la Torre Negra.

L'OAMCIC ocuparà dos estands de la fira i presentarà la seva oferta comunicativa, que inclou ràdio, televisió i Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.