Sant Cugat, segon municipi de la comarca on més contractes laborals es van signar entre juliol i setembre


  • Comparteix:

El carrer de Santa Maria, una de les vies més comercials de Sant Cugat

El carrer de Santa Maria, una de les vies més comercials de Sant Cugat

Sant Cugat és el segon municipi del Vallès Occidental on més contractes laborals es van signar entre el juliol i el setembre passats amb 14.872 signatures, de les quals més del 85% són temporals. Entre la nostra ciutat i Sabadell, primera al rànquing amb 16.367 signatures, es concentren més de la meitat de contractes signats a la comarca. Són dades extretes de l'informe Flaix Socieconòmic del tercer trimestre de l'any facilitades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, on Sant Cugat també apareix com a segona localitat amb més assalariats (49.847) i tercera amb més empreses (3.102) i més treballadors autònoms (7.974).

Comparada amb l'any passat, Sant Cugat ha registrat una variació anual del 27,5% més de contractes. En el cas dels assalariats la xifra també ha pujat: un 1,8%. No obstant això, en el cas d'empreses i d'autònoms, la xifra ha caigut un 1,1% i un 0,6%.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.