ESADE construirà un centre d'investigació i empresarial l'any 2007 a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les instal·lacions volen ser un pont entre la innovació i les empreses

Les instal·lacions volen ser un pont entre la innovació i les empreses

Sant Cugat tindrà un centre d'ESADE l'any 2007. L'equipament, ubicat en uns terrenys al costat del Centre Borja, vol servir de pont entre el món de la innovació tecnològica i científica i el món empresarial. De moment, l'escola de negocis està iniciant converses amb la iniciativa privada i l'administració per acabar de definir aquest projecte, que podria concretar-se a finals d'aquest any.

El projecte que, des de ja fa temps, ESADE està anunciant que farà a la nostra ciutat comença a prendre forma.

El director general d'ESADE, Carlos Losada, ha explicat que es tracta d'un centre on es combinaran formació acadèmica, innovació científica i tecnològica i iniciativa empresarial. La voluntat és fer de pont i entre el món de la innovació i el de l'empresa i fomentar que la iniciativa privada tiri endavant nous projectes fruit de la investigació.

Carlos Losada

Volem crear aquest entorn acadèmic juntament amb un entorn que permeti experiències concretes de recerca i un espai d'assessorament per a les noves empreses.


El centre, que s'ubicarà en uns terrenys al costat del Centre Borja, podria estar enllestit l'any 2007. Per això però, és necessari arribar a un acord entre ESADE, l'administració públic i també la iniciativa privada que ajudi a finançar aquest projecte.

En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que estan disposats a trobar les vies de col·laboració necessàries, principalment adequant l'entorn urbanístic a les necessitats del projecte. Per a Recoder, és important fomentar una iniciativa de qualitat i vinculada a un nom de prestigi com el d'ESADE, que aportarà un valor afegit a la ciutat.

Lluís Recoder

Es tracta d'un projecte de qualitat i vinculat a un nom d eprestigi com el d'ESADE, i que aporta un vañlor afegit a la ciutat.


Tot i que ds d'ESADE estan encetant ara les converses amb l'Ajuntament i el sector privat, la voluntat de l'escola de negocis és poder tenir un avantprojecte definit de cara a finals d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.