Sant Cugat acomiada el 2016 amb l'atur més baix des de 2008


  • Comparteix:

L'atur segueix baixant a Sant Cugat i al conjunt de Catalunya / Foto: Gencat.cat

L'atur segueix baixant a Sant Cugat i al conjunt de Catalunya / Foto: Gencat.cat

Sant Cugat acaba el 2016 amb 2.941 persones a l'atur, la xifra de desocupats més baixa des de desembre de 2008 segons les dades facilitades per l'Observatori del Treball. Al desembre la xifra de desocupats s'ha reduït en 74 persones, i, respecte el final del 2015, ara hi ha 302 persones menys sense feina. La taxa d'atur se situa actualment en el 7,92%, amb una disminució de més mig punt percentual respecte el 8,51% amb què la ciutat va tancar l'any anterior.

A Catalunya, el 2016 s'ha acabat amb 453.645 persones sense feina, 62.023 menys que l'any anterior. Aquesta xifra també suposa el millor tancament d'any des del 2008 i un descens interanual del 12,03%. La millora de l'ocupació se centra fonamentalment en el sector dels serveis i la construcció, i es deu en part a les contractacions temporals per a la campanya de Nadal.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.