GFT instal·la el laboratori d'innovació financera a Sant Cugat


  • Comparteix:

Seu de GFT a Sant Cugat

Seu de GFT a Sant Cugat

La multinacional alemanya de tecnologia per al sector financer GFT ha instal·lat a la seva seu de Sant Cugat un laboratori d'innovació digital (LAB) on treballaran inicialment 30 persones per fer d'enllaç entre les iniciatives 'fintech' i les institucions financeres. El laboratori inclou un espai de 'retail', un saló domèstic i una sala de feina, que són un aparador actualitzat on els clients de GFT -bancs i companyies d'assegurances locals i internacionals - poden experimentar.

Es tracta d'un espai obert a les entitats financeres, a 'startups' i 'fintechs' perquè de forma conjunta dissenyin el futur digital dels serveis financers. La companyia espera exportar aquest model a les seves seus del Regne Unit, Alemanya i el Brasil. El director general de GFT a l'Estat espanyol, Carlos Eres, ha assegurat que el LAB de Sant Cugat és un exemple per a tot el grup.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.