Més de 200 persones s'han reincorporat al mercat laboral amb els Plans d'Ocupació des de 2015


  • Comparteix:

Moment de la benvinguda a la sala de plens / Foto: Ajuntament

Moment de la benvinguda a la sala de plens / Foto: Ajuntament

Més de 200 santcugatencs s'han reincorporat al mercat laboral a través dels Plans d'Ocupació de l'Ajuntament des de l'inici del mandat, el maig del 2015. Des del desembre fins ara, 59 persones han entrat a la plantilla municipal, la majoria d'elles com a peons de la brigada i tasques de perfil tècnic. Els nous treballadors han participat aquest dimarts d'una sessió de benvinguda a la sala de plens del consistori.

Sis d'aquestes 59 persones formen part de la brigada d'obres de Valldoreix. La majoria d'ells han estat contractats per als propers sis mesos i en alguns casos, durant tot l'any. El nou tinent d'alcalde d'Ocupació, Pere Soler, ha valorat aquestes dades 'tot i el drama que suposa estar en una situació d'atur'. Soler ha explicat a Cugat.cat que un dels seus reptes en aquest mandat és reduir, encara més, el nombre d'aturats a Sant Cugat.

Pere Soler

Creiem que hem de lluitar per cadascuna de les persones que es troben en situació d'atur. Això va en benefici de la comunitat i dels serveis de l'Ajuntament, ja que descarrega de feina Serveis Socials i puja l'autoestima de la gent que troba feina.


Des que va començar el mandat, el maig del 2015, fins a 209 persones s'han beneficiat dels plans d'ocupació. D'aquests, quatre de cada 10 s'han incorporat a l'Ajuntament a la brigada de peons, mentre que el 30% ho han fet com a tècnics. 31 contractes han estat d'auxiliar administratius i cinc de consergeria.

Els plans d'ocupació municipals van adreçats a persones aturades de llarga durada residents a Sant Cugat perquè, a través d'aquesta contractació temporal, puguin pal·liar la situació i actualitzar competències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.