Epson Ibérica inaugura una seu corporativa de més de 3.000 metres quadrats a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'empresa de tecnologia japonesa Epson Ibérica ha inaugurat aquest dijous la seu corporativa a Sant Cugat. Les instal·lacions, de més de 3.000 metres quadrats, han suposat una inversió de més de dos milions. El trasllat de les oficines centrals de l'Estat espanyol i Portugal de Cerdanyola a Sant Cugat respon a la posada en marxa del pla Epson 25, una estratègia global amb inversions a Europa de més de 75 milions per reforçar el creixement de la companyia en àrees com l'Internet de les coses, la impressió per a injecció de tinta, la robòtica, la tecnologia 'wearable' i la realitat augmentada, entre d'altres.

A l'acte, hi han assistit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el president d'Epson Europa, Kazuyoshi Yamamoto; el vicepresident de Business Sales d'Epson Europa i director executiu d'Epson a França, l'Estat espanyol i Portugal, Ernest Quingles, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

A les noves oficines s'ha instal·lat una Experience Room, un espai de 600 metres quadrats on es poden veure les darreres novetats en productes i serveis que ofereix la multinacional japonesa. Epson ha optat per seguir al Vallès Occidental perquè, com ha afirmat el seu vicepresident, Ernest Quingles, és un referent en innovació i la comarca amb el segon PIB més alt de Catalunya, fet que demostra la seva vitalitat econòmica.

Ernest Quingles

Quan el món de la política va de la mà del món de l'economia i l'empresariat, tres ciutats com Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí han format un eix d'innovació que avui dia és el més important de Catalunya i un dels més importants d'Espanya.


Puigdemont ha agraït l'aposta d'Epson per Catalunya i ha destacat que la multinacional japonesa és un exemple a seguir perquè 'aposta per la tecnologia amb rostre humà' que es posa al servei del benestar de la gent.

Carles Puigdemont

La tecnologia és capaç de moltes coses, també és capaç de destruir la humanitat... Però la tecnologia és imprescindible per tenir una bona educació, una bona salut, uns bons accessos equitatius arreu del territori, llocs del treball ben remunerats, per tenir també empreses eficients. Per això és important que hi hagi tecnologia amb rostre humà


Al seu torn, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha encoratjat la companyia a seguir treballant en formació, tecnologia i en la millora mediambiental a la ciutat.

Mercè Conesa

L'aposta que Epson fa a Sant Cugat completa un esforç de moltes empreses que s'han situat a la ciutat per unes condicions bones i un ecosistema adequat.


L'estratègia Epson 25 també preveu ocupar una posició destacada al sector 4.0 i duplicar els beneficis a àmbit mundial l'any 2025.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.