El PP veu 'correcta' però 'insuficient' la provisió de dos milions per al retorn de plusvàlues recorregudes


  • Comparteix:

Benejam, en una intervenció al ple / Foto: Localpres

Benejam, en una intervenció al ple / Foto: Localpres

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha posat en valor la mesura de l'equip de govern de reservar en els pressupostos de l'any vinent uns dos milions d'euros per afrontar un eventual pagament als ciutadans que han presentat recursos per la liquidació municipal de la plusvàlua en casos de pèrdues. Es tracta d'una quantitat, però, que Benejam considera insuficient, ja que no es podran liquidar plusvàlues que, considera, tenen un import molt superior. El portaveu ha lamentat que, malgrat que el seu grup hagi presentat en diverses ocasions propostes per suprimir la plusvàlua en els casos que el preu de venda fos inferior al valor d'adquisició, siguin els tribunals els que finalment li donen la raó.

Malgrat que considera insuficient una provisió de dos milions, Benejam ha qualificat de 'correcta' la mesura de l'equip de govern.

Álvaro Benejam

Fan bé d'aprovisionar-ho, però creiem que no seran suficients dos milions. S'han liquidat plusvàlues amb imports molt superiors.


El ple de juny de l'any passat va rebutjar la proposta del PP per suprimir les plusvàlues en aquells casos que el preu de venda sigui inferior al valor d'adquisició. L'equip de govern va argumentar el seu vot negatiu en el sentit que la mesura suposaria un gran impacte per a les finances municipals, a més de no ser competència municipal. El 2012 els populars ja van presentar una moció similar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.