Worldcoo tanca el 2016 amb 316.838 euros de donacions, el doble que l'any anterior


  • Comparteix:

Aureli Bou i Sergi Figueres, els dos fundadors santcugatencs de Worldcoo / Foto: Worldcoo

Aureli Bou i Sergi Figueres, els dos fundadors santcugatencs de Worldcoo / Foto: Worldcoo

La plataforma Worldcoo, fundada pels santcugatencs Sergi Figueres i Aureli Bou, va recaptar l'any passat 316.838 euros, el doble que l'any 2015. Són microaportacions individuals de prop de 113.000 persones a través de compres de productes per Internet que han permès que 41 ONG puguin dur a terme més de 50 projectes socials a 26 països del món. Worldcoo facilita a les companyies finançar projectes solidaris i de cooperació.

L’ajuda prestada dóna resposta a les necessitats de vuit camps d’actuació diferents. Un terç dels fons recaptats s'han destinat a projectes de cooperació que han donat resposta a emergències humanitàries, com a la crisi al Mediterrani i la sequera a l'Àfrica, i a catàstrofes naturals, com les d'Equador i Haití. Segueix la llista l'àmbit educatiu, en què s'han destinat diners a projectes que garanteixen l'escolarització d'infants i dones en zones de conflicte de l'Àsia i de l'Àfrica. En tercer lloc destaquen les aportacions en l'àmbit sanitari, que han crescut un 334%.

Cesc Carbó, santcugatenc i responsable de desenvolupament de negoci de Worldcoo, explica a Cugat.cat quines són les perspectives de creixement de la companyia de cara al futur.

Cesc Carbó

Ara hem de seguir creixent, amb els ulls posats cap al mercat internacional, sobretot a Europa, on el comerç electrònic és important. La nostra intenció és aconseguir donacions de cara a aquest any per valor d'un milió d'euros.


Recentment, la companyia ha aconseguit una ampliació del capital de 2,3 milions d’euros provinents de fons europeus i de particulars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.