La Diputació destinarà més d'un milió d'euros per fomentar l'ocupació a Sant Cugat


  • Comparteix:

El nou pla pretén garantir l'ocupabilitat de 6.000 persones / Foto: YouTube

El nou pla pretén garantir l'ocupabilitat de 6.000 persones / Foto: YouTube

El Programa de Foment de l’Ocupació local de la Diputació de Barcelona per als anys 2017-2018 preveu una aportació superior al milió d'euros per a promoure la contractació 'estable' i 'de qualitat' a la ciutat. En concret, es destinaran més de 890.000 euros a Sant Cugat i més de 161.000 a Valldoreix. El nou pla, aprovat aquest dijous i dotat amb un total de 60 milions, incorpora el teixit empresarial per afavorir l’ocupabilitat amb formació i també suposa un canvi de model dels Plans Locals d’Ocupació per potenciar la col·laboració públicoprivada.

L'alcaldessa i presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, ha destacat que amb aquest nou programa 'augmentarem les probabilitats de continuïtat d'inserció de les persones una vegada finalitzat el projecte', i també ha assegurat que la reformulació dels Plans Locals d'Ocupació 'incorpora mesures preventives per incrementar, millorar i garantir l'ocupabilitat'. Conesa explica els objectius principals del nou pla, que donaria feina a 6.000 persones.

Mercè Conesa

Volem garantir l'ocupabilitat d'unes 6.000 persones, garantida principalment per l'intervenció empresarial, a més de la contractació per part de l'Ajuntament.


Segons la Diputació, una de les novetats importants que han de permetre l'èxit del nou model és la possibilitat de treballar els plans d’ocupació a dos anys vista en comptes d’un any com s’havia fet fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.