Acord entre la santcugatenca AparCar i el CAFBL per fomentar els vehicles elèctrics


  • Comparteix:

AparCar i el CAFBL promouran les instal·lacions comunitàries de recàrrega de vehicles elèctrics / Foto: ACN

AparCar i el CAFBL promouran les instal·lacions comunitàries de recàrrega de vehicles elèctrics / Foto: ACN

L'empresa santcugatenca AparCar (Aparca y Carga) ha tancat un acord amb el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona i Lleida per promoure les instal·lacions de recàrrega de vehicles elèctrics en aparcaments privats. Amb aquest conveni de col·laboració, AparCar divulgarà el seu sistema SmartPark, que consisteix en una preinstal·lació d'un punt de recàrrega que permet la lectura del consum elèctric comunitari. La companyia santcugatenca i el CAFBL faran una xerrada el 24 de març per informar els col·legiats sobre aquest tipus d'instal·lació.

A la xerrada, també hi assistirà una representació de l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), que acaba de llançar una línia d'ajudes per a comunitats de veïns que preinstal·lin un sistema de recàrrega. Amb aquesta subvenció, de 2.500 euros, segons AparCar, la instal·lació sortiria pràcticament gratis.

Amb el sistema SmartPark s'aconsegueixen eliminar tràmits i despeses amb la companyia elèctrica i es rebaixa entre un 20 i un 40% el cost de recàrrega respecte el que tinguin les instal·lacions individuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.