El 83,6% de contractes signats a Sant Cugat el quart trimestre del 2016 són temporals


  • Comparteix:

El 83,6% dels contractes a Sant Cugat són temporals / Foto: Web Ajuntament

El 83,6% dels contractes a Sant Cugat són temporals / Foto: Web Ajuntament

El 83,6% de contractes laborals signats al quart trimestre del 2016 a Sant Cugat són temporals, segons l'informe Flaix Socieconòmic de l'Observatori Comarcal del Vallès Occidental. La xifra de nous contractes temporals és lleugerament inferior a la mitjana comarcal, que és del 86%. Pel que fa al volum de contractació, la ciutat manté la segona posició a la comarca, tot i que ha disminuït un 6,6% respecte l'any anterior. Sant Cugat, amb 14.175 contractes, té un pes del 17,5% al Vallès Occidental. El municipi se situa just darrere de Sabadell, que lidera el rànquing amb un 19,4% de contractació i davant l'altra cocapital, Terrassa, que ha generat el 16,6% dels llocs de treball.

El 2016 s'ha tancat amb 52.673 assalariats a Sant Cugat, xifra que suposa un augment del 8,3% respecte l'any anterior. Les dades situen la ciutat com segon municipi amb més assalariats de la comarca, amb un 17,7% del total, per darrere de Terrassa (17,9%) i davant de Sabadell (16,5%).

El que també ha augmentat lleugerament és el nombre d'empreses a la ciutat: ja n'hi ha 8.078, un 2,3% més que al 2015.

Pel que fa al nombre d'autònoms, n'hi ha 3.175, xifra que suposa un increment anual del 4,3%. En aquesta variable, Sant Cugat se situa en tercera posició comarcal, darrere de Terrassa (5.775) i de Sabadell (5.522).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.