Pas definitiu perquè Boehringer Ingelheim ampliï l'activitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

Planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

L'equip de govern portarà al ple de dilluns l'aprovació definitiva de la modificació puntual de l'estudi de detall sobre la finca de Boehringer Ingelheim. Aquest canvi permetrà que la companyia farmacèutica ampliï la planta i l'activitat a Sant Cugat.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha destacat el benefici que suposa per a la indústria i l'economia de la ciutat.

Damià Calvet

Un ajust en el planejament que ens permet reforçar l'activitat indústrial de la Boehringer, que vol dir reforçar l'activitat indústrial de Sant Cugat, que vol dir en definitiva reforçar l'economia i l'ocupació de la ciutat.


El tràmit està íntimament lligat a la resolució de l'expedient del Turó de Can Mates. La junta de govern va aprovar de forma definitiva el projecte de reparcel·lació després del Pla d'Actuació Urbanística (PAU) i el pla parcial de la zona que es van haver de tirar endavant a causa d'una sentència judicial. Ara, ja hi ha les condicions per modificar l'estudi de detall per facilitar la reubicació de sostre fins ara no utilitzat per Boehringer i que ara es destinarà per créixer.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.