Roche busca una quarantena de treballadors per a la seu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Instal·lacions de Roche a Sant Cugat / Foto: Roche

Instal·lacions de Roche a Sant Cugat / Foto: Roche

Roche Diabetes Care (RDC) busca professionals per ocupar una quarantena de llocs de treball creats arran de la instal·lació a Sant Cugat del seu centre digital global. L'obertura d'aquesta unitat d'organització, juntament amb la creació el 2015 del centre global de Tecnologies de la Informació a la ciutat, ha suposat que la companyia hagi generat un centenar de llocs de feina. L'empresa busca perfils 'natius digitals altament qualificats amb experiència en gestió internacional de l'atenció de la salut, relacionats amb la posada en marxa de nous negocis en espais d'alta tecnologia'.

El vicepresident de Nous Models de Negocis i Solucions Digital de RDC, Yan Beynon, ha justificat la decisió de portar el centre a Sant Cugat després dels bons resultat de la creació del centre global de Tecnologies de la Informació. El directiu ha subratllat 'la capacitat innovadora i l'ecosistema tecnològic de la regió i l'atracció de talent' que aporta Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.